Temafester

Få idéer til hvordan du arranger en vellykket temafest

Hold en 70’er fest!

Skriv en kommentar

70'er temafest

Temafest – 70’er fest quiz

Går du med planer om at holde en 70’er fest eller generelt har planer om at holde en temafest, men du har endnu ikke bestemt dig for et tema? Så kan jeg anbefale at holde en fest med 70’er tema, det er supersjovt og bliver en garanteret succes!

Her får du lidt forskellige råd til, hvordan man holder en 70’er fest bl.a. 70’er musik, 70’er tøj og 70’er mad. Det er vigtigt at man lader festens 70’er tema skinne igennem i alt fra 70’er mad til 70’er musik og 70’er tøj, til bordpynt og udsmykning, så det bliver en gennemført 70’er fest- en 70’er fest som folk kan leve længe på!

Til din 70’er tema fest kan du opfordre folk til at klæde sig ud, det er altid underholdende, og sætter den helt rigtige feststemning i gang. Når vi tænker på 70’er tøj er det noget med vidde i benene såsom trompetbukser, stramtsiddende sweatre og ponchoer, velour og fløjl, i populære 70’er farver som brun og orange. Anden inspiration til 70’er tøj kan du finde på nettet. Hvis du skal købe 70’er tøj er det noget med at gå i genbrugsbutikker eller i specielle retrobutikker, der sælger 70’er tøj, eller gå på dine forældres loft, der ligger måske noget 70’er tøj, du kan bruge til festen.

Når du skal invitere folk til din tema fest kan du lave en 70’er inspireret indbydelse, med tidstypiske billeder, evt. billeder af dig da du var ung, hvis du var ung i 70’erne!
Hvad skal I så have at spise til din 70’er fest, hvilken 70’er mad kan du huske, eller har hørt om? Populær 70’er mad var fx steak med bagekartofler eller hasselbackkartofler og dertil en blandet salat, gerne lavet med iceberg eller kinakål. Frikadeller, medister, boller i karry og hakkedrenge er også typisk 70’er mad og Crépes suzette, romfromage, farseret kalkun med waldorfsalat.

I forhold til 70’er musik til festen er der masser at vælge imellem såsom The Jacksons, Boney M, Gasolin, Bob Dylan, Santana, Simon & Garfunkel, Dolly Parton m.fl. På spotify kan du lede efter specielle lister med 70’er musik, eller du kan lave din helt egen favorit musikliste til festen med 70’er musik.
Held og lykke med din 70’er fest!

70’er fest quiz
Hold en 70’er fest! Med vores 70’er festquiz er det enkelt at få et nostalgitrip! I quizzen er der 29 spørgsmål om 70’er musik, mode, mad, sport, verdensbegivenhed, tidstypiske fænomener og meget andet. Udover quizspørgsmål indgår en spotifyspilleliste med 70’ernes store hits til musikspørgsmålene – Masser af 70’er stemning!
Mere info>>

Forfatter: temafesterdk

Temafesterdk -bloggen for dig, som gerne vil invitere dine gæster på nye sjove festaktiviteter, så din fest bliver mindeværdig. Mad, dekoration, og borddækning er vigtigt for at festen skal blive vellykket, men lege og aktiviteter sætter også et stort præg på festen. Her finder du mange gode tips til festaktiviteter for alle aldre.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s